Ingredientai:

1 kg šamo filė

200 g morkų

200 g petražolių šaknų

200 g svogūnų

200 g porų

200 g salierų
3 šaukštai pomidorų pastos
druskos pagal skonį
juodųjų maltų pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Nuvalykite šamą ir supjaustykite gabalais. Šamo gabalus apibarstykite druską ir pipirais.
Prieskonines daržoves nuplaukite, nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą.
Ant prieskoninių daržovių puode sudėkite žuvį, užpilkite vandens, kad žuvis būtų apsemta. Troškinkite žuvį apie 1 valandą. Jeigu reikia, įpilkite daugiau vandens.
Prieš baigiant troškinti, įpilkite 2-3 šaukštus pomidorų pastos.
Ant stalo patiekite kartu su šviežiomis virtomis bulvėmis.