€5.45

Sudedamosios dalys: Skumbrė (lot. Scomber scombrus) 89%, porai 2.7%, bananų lapai 4%, aliejus, šviežiai spaustos citrinų sultys, citrinų žievelės, čiobreliai 0,6%, druska, pipirai.

Laikymo sąlygos: (0+4)°C

Neturime



Dalintis

Skumbrės bananų ir čiobrelių patale paruošimo būdas

  • Skumbrę išimkyte iš vakuumo.
  • Įdėkite į kepimo popierių ar foliją ( galima sudėti į abi, folija turi būti iš išorės) ir pilnai įviniokite žuvį.
  • Įdėkite įviniota skumbrę į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę.
  • Skumbrę kepkite 30 minučių. Vėliau atidenkite kepimo popieriaus ar folijos viršų ir kepkite dar 5-10 minučių.

Šis paruošimo būdas, puikiai tinka ruošti grilyje, duonkepėje, kepsninėje „EGG – kiaušinis“

Maistingumo deklaracija 100 g:

Energinė vertė 675 kJ/ 162 kcal

Riebalai 11,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g

Angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrų 0,2 g,

Baltymai 13,8  g

Druska 0,5 g.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skumbrė Bananų ir Čiobrelių Patale”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ŽUVIES PATIEKALAI SVEIKAI MITYBAI