€5.45

Sudedamosios dalys: Skumbrė (lot. Scomber scombrus) 89%, porai 2.7%, bananų lapai 4%, aliejus, šviežiai spaustos citrinų sultys, citrinų žievelės, čiobreliai 0,6%, druska, pipirai.

Laikymo sąlygos: (0+4)°C


Dalintis

Skumbrės bananų ir čiobrelių patale paruošimo būdas

  • Skumbrę išimkyte iš vakuumo.
  • Įdėkite į kepimo popierių ar foliją ( galima sudėti į abi, folija turi būti iš išorės) ir pilnai įviniokite žuvį.
  • Įdėkite įviniota skumbrę į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę.
  • Skumbrę kepkite 30 minučių. Vėliau atidenkite kepimo popieriaus ar folijos viršų ir kepkite dar 5-10 minučių.

Šis paruošimo būdas, puikiai tinka ruošti grilyje, duonkepėje, kepsninėje „EGG – kiaušinis“

Maistingumo deklaracija 100 g:

Energinė vertė 675 kJ/ 162 kcal

Riebalai 11,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g

Angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrų 0,2 g,

Baltymai 13,8  g

Druska 0,5 g.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skumbrė Bananų ir Čiobrelių Patale”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.