Šamas griliui paruošimo būdas
- Šamą išimkyte iš vakuumo.
- Įdėkite į kepimo popierių ar foliją ( galima sudėti į abi, folija turi būti iš išorės) ir pilnai įviniokite žuvį.
- Įdėkite įviniota šamą į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę.
- Šamą kepkite 45 minučių. Vėliau atidenkite kepimo popieriaus ar folijos viršų ir kepkite dar 5-10 minučių.
Šis paruošimo būdas, puikiai tinka ruošti grilyje, duonkepėje, kepsninėje „EGG – kiaušinis“
Maistingumo deklaracija 100 g:
Energinė vertė 721 kJ/ 173 kcal
Riebalai 12,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,2 g
Angliavandeniai 1 g, iš kurių cukrų 0,5 g
Baltymai 14,7 g
Druska 2,5 g.
You must be logged in to post a review.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.